Το όραμα της Λίζας
& του Τάκη

ALEKOS FASSIANOS AIGIS SUITES KEAa (Copy)

Εμπνευστές και δημιουργοί αυτού του προορισμού , η Λίζα Μορφονιού και ο Τάκης Ασπιώτης έχουν φροντίσει την παραμικρή λεπτομέρεια για να ικανοποιήθεί κάθε σας επιθυμία που θα κάνει την απόδραση σας μοναδική.


‘’Χρειάστηκαν αμέτρητες ώρες δουλειάς, πολλοί τεχνίτες από διάφορες γωνιές της Ελλάδας και ατέλειωτες ώρες μελέτης για να δημιουργηθεί το Aigis Suites κάτι που φαίνεται σε κάθε γωνιά. Βράχοι λαξεύτηκαν, έπιπλα σκαλίστηκαν, κήποι δημιουργήθηκαν μέχρι να φτάσουμε στη σημερινή του εικόνα που μας δικαιώνει. Πέρα από το δικό μας πάθος στο αποτέλεσμα συνέβαλαν και πολλοί καλοί μας φίλοι.’’

Αλέκος Φασιανός,

Ο μεγάλος ζωγράφος Αλέκος Φασιανός, τιμώντας την οκταετή γνωριμία του με την οικογένεια, εγκρίνοντας τις εικαστικές νύξεις σε όλο το χώρο, γνωρίζοντας πως το όνομα Ασπιώτη θα αντιπροσωπεύει τη φιλοξενία της Κέας και βλέποντας στο ξενοδοχείο όλα εκείνα τα στοιχεία που ήταν βάση και των δικών του δημιουργιών – την ισορροπία της πολυτέλειας μέσα στην απλότητα, τα γήινα υλικά, τη θερμή φιλοξενία και την παράδοση του τοπικού πολιτισμού – θα προσφερθεί να γίνει ο καλλιτεχνικός νονός του νέου αυτού κοσμήματος της κυκλαδίτικης φιλοξενίας και θα φιλοτεχνήσει το σήμα του ξενοδοχείου.

Το αλφάβητο της Φιλοξενίας ξεκινάει με τη λέξη «ΑγαπΩ» που αρχίζει με το Α και τελειώνει με το Ω

Οι δικοί μας τίτλοι αρχής και τα πρώτα γράμματα πέφτουν το 1995
1995
Τ' ΑΣΤΡΑ

Η επιθυμία μας ,για τα πάρτι των διακοπών με φίλους που να μην περιορίζονται στο πατρικό σπίτι της Ιουλίδας αλλά να απλωθούν μαζί με τα παιδια μας στη μικρή γραφική παραλία του Γιαλισκαριού , μας φώτισε και αναγεννήσαμε Τάστρα , ένα στέκι φίλων που σιγά σιγά όλοι οι καλοί χωρούσαν .

2004
AFRO

Τα παιδιά μας ενηλικιώνονταν ζητώντας το δικό τους στέκι στο Βουρκάρι και δημιουργήσαμε το AFRO COCKTAIL BAR , ένα cozw all day μπαράκι με ψαγμένες μουσικές.

2007
AIGIS SUITES

Συμπληρώνοντας 17 χρόνια αγάπης για το νησί , γιορτάσαμε την επέτειο μας δίνοντας την σκυτάλη των ΑΣΤΡΩΝ στη νέα γενιά και εμείς δημιουργήσαμε το δικό μας αληθινό παραμύθι φιλοξενίας , το Αιγίς .

2019
AIGIS SUNSET BAR RESTO

Η δική μας ανάγκη έκφρασης & δημιουργίας με μουσικές και γεύσεις και το μοίρασμα της μαγικής θέας με τους παλιούς και νέους φίλους ,άνοιξε τις πόρτες του Αιγίς . Στο AIGIS SUNSET BAR RESTO δημιουργούμε αναμνήσεις για εκείνους που ψάχνουν την αληθινή κυκλαδίτικη κουζίνα και διασκέδαση.

2022
AIGIS PHILOSOPHY

Τα χρόνια πολλά ,οι φίλοι περισσότεροι ,η εμπειρία τεράστια . Ήρθε η στιγμή που όλα αυτά μοιράζονται :αγκαλιάσαμε νέες οικογένειες , δημιουργήσαμε νέες συνεργασίες και μεταλαμπαδώσαμε την φιλοσοφία μας και την πίστη μας για την ελληνική φιλοξενία σε νέους ταλαντούχους , δημιουργώντας το AIGIS PHILOSOPHY

2024
AIGIS BOUTIQUE HOTEL

Σας καλωσορίζουμε και φέτος στο Αιγίς , η Λίζα Μορφονιού, ο Τάκης Ασπιώτης, η Άννα και όλη η σταθερή ομάδα , θα σας μυήσουμε στο πραγματικό ευ ζειν της Τζιας.

Λένε...
πως αν ονειρευτείς κάτι παραπάνω από μία φορά, γίνεται πραγματικότητα.

Η οικογένεια που έκανες η θα κάνεις στο νησί και θα σου θυμίζει πάντα πως έχεις αφήσει κάτι από τον εαυτό σου στο Αιγαίο.

aigis boutique hotel

Είπαν για εμάς...

συλλογη

Οι φίλοι του Aigis