Αφύπνιση των Αισθήσεων

Τα μυστικά της Άπω Ανατολής συναντιούνται με την ευρωπαϊκή κουλτούρα και απολαμβάνουν την αύρα του Αιγαίου να τα περικλείει στο Spa του Aigis Suites. Η κρυφή δύναμη του υδάτινου στοιχείου σε συνδυασμό με τις θεραπείες και τα massages που προσφέρονται, θα απομακρύνουν κάθε αρνητική ενέργεια και θα αναζωογονήσουν σώμα και πνεύμα.

Καθηλωτική Ευεξία

Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν το massages σε συνδυασμό με εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων, γιατί πίστευαν στην θεραπευτική τους δράση. Υποστήριζαν ότι η καλύτερη συνταγή για την υγεία μας είναι να ερεθίζουμε με ουσίες αρωματικές τον εγκέφαλό μας και η διείσδυση των ουσιών αυτών να γίνεται στο σώμα μας με massages ή χειρομάλαξη.

Ολιστική Ευεξία

Η αρωματοθεραπεία μαζί με τη φυτοθεραπεία και τη βοτανολογία είναι οι αρχαιότερες θεραπευτικές μέθοδοι στις οποίες βασίστηκε η ιατρική. Εξειδικευμένοι θεραπευτές, εφαρμόζουν με ιεροτελεστία όλα τα είδη μασάζ, που χαλαρώνουν, ανανεώνουν, τονώνουν και απαλλάσσουν από πνευματικό, ψυχικό και τελικά σωματικό πόνο.

Εμπειρίες Ευεξίας

Χαλάρωση όπως ποτέ άλλοτε

Στο Aigis θα έχετε τον χρόνο να βελτιώσετε την ευημερία σας . Οι εκπαιδευτές μας θα σας βοηθήσουν να επανασυνδεθείτε με την εσωτερική σας ισορροπία και την κατάσταση της ευτυχίας σας.

image2 ΠΑΝΟΣ ΚΟΝΤΗΣ (Copy)
Ημέρες Λειτουργίας
Δευτέρα – Κυριακή
Ώρες Λειτουργίας

09:00 – 19:00 

ΣΥΛΛΟΓΉ

Aigis Ευεξία

ειδικό αίτημα

Έχετε ερωτήσεις;

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις έχετε σχετικά με το Aigis Suites στέλνοντας αυτήν τη φόρμα.
    Aigis Προτάσεις